jula 2013 from Ingeborg Hansen on Vimeo.

Siste stopp ble gjort ved Antelope Canyon som også ligger ved Page, AZ. Dette er en ganske kjent canyon som blant annet har vært på forsiden til National Geographics en del ganger. Utrolig rart å tenke på at dette har blitt skap over tid av vind og vann erosjon. Det første bildet skal forresten være canyonens hjerte (i følge vår guide)

Ingeborg Linnéa

På veien fra Utah stoppet vi også i en mindre by i nord Arizona kalt Page. Her finner man også mange naturseverdigheter sånn som Horsehoe Bend.
Ingeborg Linnéa

På veien hjem fra Utah stoppet vi ved Bryce Canyon som ligger i den sørlige delen av Utah. Ganske spektakulære natursyn for å si det slik.
Ingeborg Linnéa
Når vi var i Las Vegas så bodde vi på Tresure Island. På veien til buffeten hvor vi spiste frokost hadde de en ganske fabelaktig pepperkakeutstilling. Her er noen av husene. 

Ingeborg Linnéa


I år feiret vi som sagt julen i Utah sammen med min vfamilies familie. Kjøreturen til Utah fra Phoenix er ganske lang, så på veien opp stoppet vi i Vegas. Her er noen øyeblikk fra turen. 
Ingeborg Linnéa

1. Jeg dro til NY og DC i november sammen med EF og kjæresten min, her på toppen av Empire State Building. 2. Verdens søteste lillebror ble 7 år gammel i slutten av november. 3. I midten av desember hadde jeg og Njål vært sammen et halvt år. 4. Til jul i år dro vi til Utah, men først et stopp innom Las Vegas og the Strip. 
5. Ble en liten selfie i marius genseren jeg fikk hjemmefra til jul. 6. TBT til en utrolig fin tur. 7. Måtte posere sammen med Idaho skiltet (I-stat vet dere). Ble litt snø i år og.  8. På turen hjem fra Utah stoppet vi først med Bryce Canyon hvor dette bildet er tatt. 


9. Horseshoe bend like ved byen Page nord i Arizona. 10. Arizona selfie, trygt tilbake etter to uker på farta.

Ingeborg Linnéa

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg heter Ingeborg og bor i Nord-Norge. Til høsten drar jeg over den lange veien til USA for å tilbringe 11 månder hos en vertsfamilie. Bloggen min handler hovedaklig om utveksling, men også om søknadsprosessen og litt hverdagslige ting. Jeg reiser med organisasjonen EF, og om du skulle ha noen spørsmål kan jeg kontaktes på ingeborgmhansen@hotmail.com :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
Bloggere i USA 13/14
Jul
Spørsmål og svar
Søknadsprosess
Tanker og følelser
The American Dream
USA
Utvekslingselever 13/14
Videoblogg


A R K I V
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
November 2012
Oktober 2012
August 2012
hits