Klokka i Phoenix: 00:14      Klokka i Norge: 09:14

Hei dere! Her kommer filmen jeg lovte for noen uker siden. Beklager at jeg ikke har vært helt tipp topp med blogging i det siste, blir bede når vi får høstferie neste fredag!  Ingeborg Linnéa
Klokka i Phoenix: 16:20               Klokka i Norge: 01:20
 

Heisann!

Noe jeg ikke har sagt er at vi dro til San Diego sist helg. For der som ikke vet hvor det er, så er det heeelt sør i California, på grensa til Mexico. Vi dro på lørdag og kom hjem på mandag (labour day). Selve turen tok ca. 6 timer i bil hver vei, men det var så verdt det! Var utrolig herlig å kunne se mitt elskede hav igjen, selv om det var Stillehavet denne gang. Holder på å redigere en video, ettersom jeg bestemte meg for å heller filme mye og ikke ta såå mange bilder, så den kommer etterhvert! Ellers har uka bestått av skole og dans, så ikke så utrolig mye nytt på den fronten. Skolen blir enklere for hver uke som går, og dansen er utrolig morsom og lærerik. Håper alle får en fin helg, så skriver jeg her snart! 

Ingeborg Linnéa

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg heter Ingeborg og bor i Nord-Norge. Til høsten drar jeg over den lange veien til USA for å tilbringe 11 månder hos en vertsfamilie. Bloggen min handler hovedaklig om utveksling, men også om søknadsprosessen og litt hverdagslige ting. Jeg reiser med organisasjonen EF, og om du skulle ha noen spørsmål kan jeg kontaktes på ingeborgmhansen@hotmail.com :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
Bloggere i USA 13/14
Spørsmål og svar
Søknadsprosess
Tanker og følelser
The American Dream
USA
Utvekslingselever 13/14
Videoblogg


A R K I V
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
November 2012
Oktober 2012
August 2012
hits