Ingeborg Linnéa

1.San Diego 2. Campen i RI, sammen med Pia 3. Bassenget ute i hagen 4. Stranda i San Diego.


1. Stranda i San Diego 2. Godteributikk på Outlet Mallet like ved 3. Første Baseball kampen min 4. Downtown Phoenix 
1. Første og foreløbig siste gang jeg har brukt bukse siden jeg kom hit 2.♥♥♥ 3. powerpuffgirl 4. på kikk etter vintergenser.


1. Homecoming på Desert Vista sammen med Eleonora fra Italia 2. Filmkveld med vsøster, Rachel 3. tatt klokka halv sju på morgenen i Mexico 4. Froyo

Ingeborg Linnéa
Eh, hei dere.

Long time - no see, hæ? Jeg beklager at jeg har vært ekstremt fraverende her på bloggen. Det er jo meningen at jeg skal gi dere et innblikk i min hverdag som utvekslingselev, og det har jeg vel ikke helt klart.. Det har skjedd mye, men samtidig ikke. Jeg tenker at jeg egentlig ikke har et behov for å dele de siste ukenes innhold, så med mindre noen har noen spesifike spørsmål lar jeg det ligge og starter med nye ark. Grunnen er rett og slett det at det som har skjedd har liten relevans for hva som skjer nå, og om det skulle vise seg at det er noe viktig blir jeg og forklare det etter hvert. Om noen har noen innvendinger om hva dere vil at jeg skal skrive om, om dere har noen spørsmål eller noe lignende er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å holde dere fornøyd. Håper alle får en fin dag videre, så skal jeg ta meg selv litt i nakken og bli bedre på å oppdatere dere. (P.S. Har forresten fått en sånn klokke nede i hjørnet, så om noen lurer på hva klokka er her borte i forhold til hjemme kan dere se der.)


(to bilder fra tuen til San Diego i september.) #utveksling

Ingeborg Linnéa

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg heter Ingeborg og bor i Nord-Norge. Til høsten drar jeg over den lange veien til USA for å tilbringe 11 månder hos en vertsfamilie. Bloggen min handler hovedaklig om utveksling, men også om søknadsprosessen og litt hverdagslige ting. Jeg reiser med organisasjonen EF, og om du skulle ha noen spørsmål kan jeg kontaktes på ingeborgmhansen@hotmail.com :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
Bloggere i USA 13/14
Spørsmål og svar
Søknadsprosess
Tanker og følelser
The American Dream
USA
Utvekslingselever 13/14
Videoblogg


A R K I V
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
November 2012
Oktober 2012
August 2012
hits