Hei igjen!

Begynner å bli en stund siden sist, så jeg tenkte jeg skulle komme med en oppdatering. Jeg og Ingeborg (haha, jeg vet, det kan bli forvirrende), var hos legen for snart en måned siden. Da tok vi en kombinert sprøyte for Hepatit A og B. Vi skal tilbake 3. eller 5. desember for a ta den andre dosen, også seks månder etter det. Etter jul skal vi også ta en tuberkolose test for å se om vi må ta BCG, krysser fingrene for at den ikke gir utslag! Ellers er alle papirene mine sendt inn og søknaden er sendt over til statene (så vidt som jeg har forstått det), så nå er det bare å vente i spenning. Må innrømme at jeg ikke forventer å få familie før rundt juni/juli, men hadde jo vært greit å få den tidligere, i allefall før avreise. Har forresten også fått vite avreisedatoen, eller nesten. Jeg skal på noe som heter "culture and language camp" som begynner enten 23. eller 24 juli, som vil si at til da må jeg ha forlatt alle kjente og kjære, grugleder meg!

Har også begynte å innse hvor viktig det er å dokumenter minner, og selv om jeg er dårlig på å ta bilder har jeg en superduper jente som er veldig flink til dette. Alle bildene under er fra en sammenkomst vi jentene i klassen hadde og alle bildene er tatt av Maja (som forresten skal til England til neste år.)


P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg heter Ingeborg og bor i Nord-Norge. Til høsten drar jeg over den lange veien til USA for å tilbringe 11 månder hos en vertsfamilie. Bloggen min handler hovedaklig om utveksling, men også om søknadsprosessen og litt hverdagslige ting. Jeg reiser med organisasjonen EF, og om du skulle ha noen spørsmål kan jeg kontaktes på ingeborgmhansen@hotmail.com :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
Bloggere i USA 13/14
Spørsmål og svar
Søknadsprosess
Tanker og følelser
The American Dream
USA
Utvekslingselever 13/14


A R K I V
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
November 2012
Oktober 2012
August 2012
hits