Heisann!

Jeg ville bare forklare hvorfor det alltid går veldig lang tid mellom innlegg her på bloggen. Jeg skulle nemlig ønske at jeg hadde tid til å skrive innlegg annen hver dag og poste masse bilder om livet mitt her, men det har jeg ikke overskudd til. Det skjer utrolig mye på skolen nå fortiden, vi har masse prøver, innleveringer og finals neste uke. Det tar mye tid og energi, og jeg vil heller bruke energien min på livet her enn å skrive om det. Jeg har jo dans, familie og venner som også tar tid, og selvfølgelig bruker jeg litt tid på de hjemme og spesielt kjæresten min. Da er det ofte ikke så mye tid igjen, og det håper jeg dere hjemme forstår. Jeg har det bra, jeg trives, men jeg har utrolig mye og gjøre og av og til litt for dårlig tid til alt jeg gjerne skulle ha få gjort. Håper dere forstår. 


Ingeborg Linnéa
Min kjære mamma hjemme i Norge har igjen bevist at hun er verdens beste. Ikke bare stiller mamma alltid opp for meg og hjelper meg med alt hun kan, men hun er også flink til å skjemme meg bort. For ca to uker siden fikk jeg en pakke i posten med noen gensre, en vinterjakke (vi skal feire jul i Utah, vinterjakke er ikke helt nødvendig her i Phoenix), noen matlige nødvendigheter og julekalender til både meg og vertssøstra mi. På lørdag hengte jeg opp alle 24 gavene i vinduet mitt, og jeg må innrømme at det var nesten litt trist. Har en følelse av at desember kommer til å by på noen tøffe stunder, men sånn er det bare.
Se så fin den er! Tusen takk mamma, du er best! I første "luke" eller pose i mitt tilfelle fikk jeg sokker og en ansiktsmaske, to nødvnedigheter som aldri slår feil. I luke nummer to befant det seg sånne sikkelere til tærne til når man lakker de, og en kick. Har ikke spist kick på snart et halvt år, så må innrømme at da jeg fikk spise den nå etter skolen var jeg temmelig fornøyd. Har dere julekalendere? 
#utveksling #ef #efhighschoolyear #jul #julekalender
Ingeborg Linnéa

Sist torsdag "feiret" vi den kjente høytiden Thanksgiving. Det var en dag full av mat, soving og appreciation. Ettersom min familie har en del diett restriksjoner fant vi ut at vi heller skulle ta turen til et museum i downtown Phoenix hvor vi spiste vårt Thanksgiving måltid. Vi laget, jeg og vertssøsteren min Rachel, to paier tidligere på dagen, en pumkin pie og en cherry pie. Smakte bare på pumkin pien, fordi jeg ikke er noen stor cherry fan, men tror ikke pumkin pie er helt min greie det heller dessverre, men det er jo gøy å ha prøvd. Maten på museumet var fantastisk! Vi fikk servert det tradisjonelle med turkey, gravy, stuffing og mashed potatoes, men også duck, pumkin soup, en spansk suppe, noen ulike linsemixer, laks, salat, og diverse grønnsaker m.m. Det var satt opp som en buffét, så man forsynte seg med det man ville ha, hvor mye man ville ha og så mange ganger man ville. I tillegg fikk vi dessert, som igjen også smakte  nydelig. 
Resten av dagen gikk til napping, tv-titting og avslapping, som for min del var helt i orden. Jeg hadde en super thanksgiving, og er veldig takknemlig for at jeg har sjansen til og kunne oppleve de ulike høytidene her borte. Thanksgiving er jo den dagen man i allefall burde tenke over hva man har og hvor heldig man er som kan gjør de tingene man kan, og jeg har mye og være takknemlig for. Jeg har en vidunderlig familie hjemme, en kjempe snill og godhjerta familie her i USA, venner som alltid er der for meg, som overgår mine forventinger hver gang og en kjæreste som ikke kan beskrives med ord. Jeg er utrolig heldig som for oppleve så mye som jeg får og som får sett så mye som jeg får selv om det er tungt og være borte fra familie, kjæreste og venner så lenge. Jeg har så mye som vi tar for gitt for ofte, men det fine med utveksling er at du virkelig lærer å sette pris på hva du har og hva som er viktig for deg. Hva er du takknemlig for?

#utveksling #ef #efhighschoolyear #thanksgiving #food
Ingeborg Linnéa

P R E S E N T A S J O N
Hei! Jeg heter Ingeborg og bor i Nord-Norge. Til høsten drar jeg over den lange veien til USA for å tilbringe 11 månder hos en vertsfamilie. Bloggen min handler hovedaklig om utveksling, men også om søknadsprosessen og litt hverdagslige ting. Jeg reiser med organisasjonen EF, og om du skulle ha noen spørsmål kan jeg kontaktes på ingeborgmhansen@hotmail.com :-)

K A T E G O R I E R
Blogg
Bloggere i USA 13/14
Jul
Spørsmål og svar
Søknadsprosess
Tanker og følelser
The American Dream
USA
Utvekslingselever 13/14
Videoblogg


A R K I V
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
April 2013
November 2012
Oktober 2012
August 2012
hits